Politiek & Samenleving

Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Politiek & Samenleving

Discussie platform voor een vrije samenleving

Nicknames (gebruikersnamen) worden niet prijs gesteld op dit forum. Van ieder lid wordt in principe verwacht de eigen werkelijke naam te gebruiken. Liefst voorzien van een heldere 'pasfoto' als avater. (300 x 400)

Qatar neemt de Deutsche Bank over

Eric de Blois
Eric de Blois
Beheerder


Aantal berichten : 267
Registratiedatum : 15-06-14
Leeftijd : 62
Woonplaats : Puerto Aysén, Chili

Qatar neemt de Deutsche Bank over Empty Qatar neemt de Deutsche Bank over

Bericht van Eric de Blois wo jul 06 2016, 23:03

Qatar neemt de Deutsche Bank over

Bron : ejbron  -  door : E.J. Bron  -  19 mei 2014

Qatar neemt de Deutsche Bank over Screenshot_404


De financieel aangeslagen Deutsche Bank heeft dringend kapitaal nodig. En als er in het Avondland kapitaal nodig is, bestaat er sinds kort een absoluut veilige toverformule: verkoop jezelf aan het corrupte en misdadige islamitische Qatar en je wordt geholpen.

Qatar stapt nu dus bij de Deutsche Bank in: de heersersfamilie rondom sjeik Hamad Bin Jassim Jabor Al-Thani (foto) neemt voor 1,75 miljard euro aandelen over en wordt hiermee met een aandelenportefeuille van eerst bijna 6% de grootste aandeelhouder van de Deutsche Bank. Het gaat om de op één na grootste kapitaalverhoging in de historie van het concern. Wie het geld heeft, bepaalt wat er gebeurt. Zo worden we op alle terreinen steeds meer uitgeleverd aan de totalitaire “God”staat en moeten we op zekere dag helemaal naar diens pijpen dansen.


.

    Het is nu wo aug 17 2022, 12:25