Politiek & Samenleving

Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Politiek & Samenleving

Discussie platform voor een vrije samenleving

Nicknames (gebruikersnamen) worden niet prijs gesteld op dit forum. Van ieder lid wordt in principe verwacht de eigen werkelijke naam te gebruiken. Liefst voorzien van een heldere 'pasfoto' als avater. (300 x 400)

  Israel schiet onbemand vliegtuig neer

  avatar
  Geus
  forumlid


  Aantal berichten : 134
  Registratiedatum : 23-08-12

  Israel schiet onbemand vliegtuig neer Empty Israel schiet onbemand vliegtuig neer

  Bericht van Geus za okt 06 2012, 22:13

  Israël schiet onbemand vliegtuig neer
  AP za 06/10/2012 - 21:06

  De Israëlische luchtmacht heeft boven het zuiden van het land een onbemand vliegtuig neergeschoten. Het is nog niet bekend van wie de drone is, maar de spanningen nemen wel toe.

  Israel schiet onbemand vliegtuig neer Nx46zt

  bekijk •Israël schiet onbemand vliegtuig uit de lucht

  Het toestel was het Israëlische luchtruim binnengedrongen van boven de Middellandse Zee. Israël heeft nu een korte video vrijgegeven waarop te zien is dat de drone wordt neergeschoten door een Israëlisch vliegtuig.

  Israëlische troepen verzamelen nu de brokstukken in de Negev-woestijn, in het zuiden van het land. Later zal duidelijk zijn van wie het toestel is.

  Sommige waarnemers vermoeden dat het vliegtuigje van Iraanse makelij is en gestuurd werd door Hezbollah, de radicale sjiitische militie in Libanon, een bondgenoot van Iran. In het verleden heeft Hezbollah al eens enkele drones naar Israël gestuurd, maar die werden telkens onderschept.

  De Israëlische minister van Defensie Ehud Barak sluit niet uit dat er vergeldingen komen als duidelijk is van wie de drone is.


  Deredactie.be

   Het is nu za jun 03 2023, 23:44