Politiek & Samenleving

Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Politiek & Samenleving

Discussie platform voor een vrije samenleving

Nicknames (gebruikersnamen) worden niet prijs gesteld op dit forum. Van ieder lid wordt in principe verwacht de eigen werkelijke naam te gebruiken. Liefst voorzien van een heldere 'pasfoto' als avater. (300 x 400)

Joop staat een beetje aan onze kant

avatar
Lezenswaard H.
Gast


Joop staat een beetje aan onze kant Empty Joop staat een beetje aan onze kant

Bericht van Lezenswaard H. vr maa 01 2019, 08:50

Kijk, Joop(.nl) staat een beetje aan onze kant. Als je Joop (.nl) nog niet kent, tjek het even. De bedoelingen zijn goed. Alleen...help me even als je kunt.

Zelfs Joop wordt langzamerhand overspoeld (vrijheid van mening enzotoch) met haat en ik voel me als zwaar intelligente moslim (ja, dat ben ik echt, gktufff vullah billah) gedwongen tegenwicht te bieden. Dat doe ik door anoniem te reageren en alles te weerleggen wat niet klopt over de moslims en de islaam. Soms ben ik die, dan weer die. Dat doe ik zodat men niet op de man kan spelen. Jij kan ook meedoen. Sloop de hersens van haatmensen met woorden. Je hoeft daar niet te letten op je tees en dees, want dat is niet belangrijk. Leg, voor de miljoenste keer uit, dat je moslim bent en daar trots op bent. Dat je een hoofddoek draagt omdat je dat wilt. Of alles doet, omdat je dat wilt. Doe je best. En als de pleuris uitbreekt, laat ze maar komen. Wij zijn geen joden.


    Het is nu wo jun 29 2022, 14:02