Politiek & Samenleving

Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Politiek & Samenleving

Discussie platform voor een vrije samenleving

Nicknames (gebruikersnamen) worden niet prijs gesteld op dit forum. Van ieder lid wordt in principe verwacht de eigen werkelijke naam te gebruiken. Liefst voorzien van een heldere 'pasfoto' als avater. (300 x 400)

'Haatimam' voor halal-lunch op stadhuis Den Haag

Eric de Blois
Eric de Blois
Beheerder

Aantal berichten : 267
Registratiedatum : 15-06-14
Leeftijd : 61
Woonplaats : Puerto Aysén, Chili

'Haatimam' voor halal-lunch op stadhuis Den Haag Empty 'Haatimam' voor halal-lunch op stadhuis Den Haag

Bericht van Eric de Blois do jun 19 2014, 19:56

'Haatimam' voor halal-lunch op stadhuis Den Haag

Bron : omroepwest.nl - 6 februari 2014

'Haatimam' voor halal-lunch op stadhuis Den Haag 2454964

DEN HAAG - Haitham al-Haddad komt aanstaande maandag lunchen op het stadhuis in Den Haag. De omstreden Britse haatimam krijgt een halal-lunch aangeboden van de islamitische Partij van de Eenheid.

De anti-semiet Al-Haddad is voorzitter van een groep adviseurs van islamitische organisaties in het Verenigd Koninkrijk. Hij is onder andere betrokken bij de islamitische Shariaraad en de Muslim Research and Development Foundation. Volgens de islamitische wet is Al-Haddad bevoegd om uitspraken te doen als rechter. Twee jaar geleden wilde de Britse imam ook al eens voet op Nederlandse bodem zetten, maar een Kamermeerderheid wilde dat destijds niet hebben. Al-Haddad heeft haatzaaiende uitspraken gedaan over onder anderen joden.

'Blij met steun voor goede zaak'
Partij van de Eenheid-frontman Arnoud van Doorn schrijft op twitter 'trots' te zijn Al-Haddad te mogen ontvangen. 'Wij zijn blij met zijn steun voor onze goede zaak ', zegt hij.    Het is nu do apr 22 2021, 00:15