Politiek & Samenleving

Discussie platform voor een vrije samenleving

Nicknames (gebruikersnamen) worden niet prijs gesteld op dit forum. Van ieder lid wordt in principe verwacht de eigen werkelijke naam te gebruiken. Liefst voorzien van een heldere 'pasfoto' als avater. (300 x 400)

Vermoord Turks meisje (17) mogelijk beroofd

Deel

Geus
forumlid

Aantal berichten : 141
Registratiedatum : 23-08-12

Vermoord Turks meisje (17) mogelijk beroofd

Bericht van Geus op wo sep 05 2012, 14:33

Vermoord Turks meisje (17) mogelijk beroofd
woensdag 05 september 2012 | 15:44 | Laatst bijgewerkt op: woensdag 05 september 2012 | 16:40

ROTTERDAM (ANP) - Het 17-jarige Turkse meisje Sehriban Akpinar, dat 9 augustus dood in de bosjes langs de Horvathweg in Rotterdam werd gevonden, is vermoedelijk slachtoffer geworden van een beroving. De drie verdachte jongens, een van 15 en twee van 14 jaar, zouden een mobiele telefoon van haar hebben gestolen. Ze worden verdacht van moord of doodslag dan wel van diefstal met geweld die de dood van het meisje tot gevolg had.

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft dit woensdag gemeld. Sehriban is door meerdere messteken om het leven gekomen. De verdachten zaten op dezelfde school, schreef de directeur van de Lucia Petrus Mavo in Rotterdam vorige week in een brief aan de ouders van de leerlingen van de school. Een van de verdachten kende het meisje en de jongens kenden elkaar.


De Stentor

Geus
forumlid

Aantal berichten : 141
Registratiedatum : 23-08-12

Re: Vermoord Turks meisje (17) mogelijk beroofd

Bericht van Geus op wo sep 05 2012, 14:34

Weer drie jeugdige moordenaars van onder de 16; Weer een gevalletje "Vroeg rijp; Vroeg rot". Het lijkt wel mode te worden... Zie de recentelijke Facebookmoord! Realiteit is dat of gebrekkige opvoeding, dan wel gebrekkige ontvankelijkheid voor normale opvoeding parten speelt. En helaas niet incidenteel, maar structureel. Vroeg rot staat hier zeer vermoedelijk gelijk aan altijd rot. Over een paar jaar wordt onze samenleving dus aan een maatschappelijk experiment onderworpen worden dit soort psychopaten weer vrij rond lopend in de samenleving te mogen begroeten. Wonderfull land...
avatar
Beheerder
Admin

Aantal berichten : 413
Registratiedatum : 08-01-09
Leeftijd : 59
Woonplaats : Coyhaique, Chile

Re: Vermoord Turks meisje (17) mogelijk beroofd

Bericht van Beheerder op vr sep 07 2012, 06:39

Geus schreef:Weer drie jeugdige moordenaars van onder de 16; Weer een gevalletje "Vroeg rijp; Vroeg rot". Het lijkt wel mode te worden. Realiteit is dat of gebrekkige opvoeding, dan wel gebrekkige ontvankelijkheid voor normale opvoeding parten speelt. En helaas niet incidenteel, maar structureel. Vroeg rot staat hier zeer vermoedelijk gelijk aan altijd rot. Over een paar jaar wordt onze samenleving dus aan een maatschappelijk experiment onderworpen worden dit soort psychopaten weer vrij rond lopend in de samenleving te mogen begroeten. Wonderfull land...

Helemaal mee eens Geus: 'altijd rot'. Ik vind dat dit tuig wat voor de medemens overduidelijk geen enkel respect heeft, de doodstraf verdient. Dat is beter en veiliger voor de samenleving. Wie tot zulke daden in staat blijkt, zal in het verleden ongetwijfeld al heel veel rottigheid hebben uitgehaald en de maatschappij tot grote last zijn geweest. Je kunt er vanuit gaan dat dit tuig, zodra daar de kans voor is, door zal gaan met roven en geweldplegen. Leven ten koste van anderen. Dat is in mijn ogen niets anders dan sociaal vuilnis.

Gesponsorde inhoud

Re: Vermoord Turks meisje (17) mogelijk beroofd

Bericht van Gesponsorde inhoud


    Het is nu zo jan 20 2019, 19:22