Politiek & Samenleving

Discussie platform voor een vrije samenleving

Nicknames (gebruikersnamen) worden niet prijs gesteld op dit forum. Van ieder lid wordt in principe verwacht de eigen werkelijke naam te gebruiken. Liefst voorzien van een heldere 'pasfoto' als avater. (300 x 400)

Kortenoeven: PVV stelt joodse aanhang teleur

Deel
avatar
Beheerder
Admin

Aantal berichten : 413
Registratiedatum : 08-01-09
Leeftijd : 59
Woonplaats : Coyhaique, Chile

Kortenoeven: PVV stelt joodse aanhang teleur

Bericht van Beheerder op vr aug 24 2012, 06:37Kortenoeven: PVV stelt joodse aanhang teleur

Bron: trouw.nl - 21 augustus 2012


© anp. Wim Kortenoeven.

Joodse organisaties en particulieren in de Verenigde Staten zijn zeer teleurgesteld in de PVV omdat in het verkiezingsprogramma een verbod op ritueel slachten is opgenomen.

Dat zegt voormalig PVV-Tweede Kamerlid Wim Kortenoeven dinsdag, nadat hij vorige week een reis langs de PVV-sympathisanten maakte.
Het gaat om organisaties die Wilders hielpen bij fondsenwerving. Volgens Kortenoeven trapt Wilders zijn sympathisanten hard op de ziel met het verbod op ritueel slachten.

Kortenoeven verliet 2 maanden geleden samen met Marcial Hernandez de PVV-fractie uit onvrede over het leiderschap van Wilders. De twee vormen nu samen een fractie in de Kamer.
Vorig jaar stemde Kortenoeven als enige PVV'er tegen het voorstel van de Partij voor de Dieren om tot een verbod op het onverdoofd ritueel slachten te komen. Volgens Kortenoeven was er toen nog een aantal anderen in de fractie eveneens tegen, maar moesten zij van Wilders voor stemmen.

Wilders spreekt dinsdag van een 'smerig anti-PVV-bericht'. 'Vreselijk, wat een valse stemmingmakerij op basis van een rancuneuze ex-PVV'er.'
Geus
forumlid

Aantal berichten : 141
Registratiedatum : 23-08-12

Re: Kortenoeven: PVV stelt joodse aanhang teleur

Bericht van Geus op vr aug 24 2012, 13:11

Smeerlap Kortenoeven is duidelijk gedreven door frustraties om vermoedens dat hij een te lage of geen plaats op de kieslijst toebedeeld zou krijgen. Hij zou wat karakter in z'n donder betreft een voorbeeld kunnen nemen aan Richard de Mos, die zich niet tot achterbaks natrappen heeft verlaagd, hoezeer ik me kan inleven in wat voor een teleurstelling dit voor hem moet zijn. Bij deze wil ik Richard de Mos bedanken voor wat hij voor de PVV heeft gedaan. Jammer dat hij niet op de lijst staat. Hij was een gewaardeerde PVV'er. Kortenoeven is niet geïnteresseerd in de PVV-kiezers, aan wie hij zijn zetel ooit te danken heeft gehad. Dus laat hem een toontje lager gaan zingen als hij meent te kunnen stellen dat Geert Wilders niet eens weet wie Henk en Ingrid zijn.

    Het is nu za jan 19 2019, 00:56