Politiek & Samenleving

Discussie platform voor een vrije samenleving

Nicknames (gebruikersnamen) worden niet prijs gesteld op dit forum. Van ieder lid wordt in principe verwacht de eigen werkelijke naam te gebruiken. Liefst voorzien van een heldere 'pasfoto' als avater. (300 x 400)

Nederlandse vrouw (26) opgepakt als terreurverdachte in Belgrado

Deel
avatar
Eric de Blois
Beheerder

Aantal berichten : 261
Registratiedatum : 15-06-14
Leeftijd : 59
Woonplaats : Wijlre, Nederland

Nederlandse vrouw (26) opgepakt als terreurverdachte in Belgrado

Bericht van Eric de Blois op zo sep 11 2016, 19:10

Nederlandse vrouw (26) opgepakt als terreurverdachte in Belgrado

Bron : AD.nl - door : de redactie - 11 september 2016In de Servische hoofdstad Belgrado is een 26-jarige Nederlandse vrouw aangehouden. Dat melden Servische media. Ze wordt verdacht wegens een terroristisch feit. Ook haar man, die zowel de Turkse als de Belgische nationaliteit heeft, is gearresteerd.

Het openbaar ministerie was zondagavond niet meer bereikbaar voor meer informatie rondom de arrestatie. Volgens de Servische krant Vecernje Novosti gaat het om de 26-jarige Ramona S. uit Maastricht. Ze zou vijf maanden zwanger zijn.

Interpol
Ramona S. zou al geruime tijd op de internationale opsporingslijst van Interpol staan, omdat ze in verband wordt gebracht met een terroristische organisatie die onder meer actief is in Nederland en België. Volgens de Servische krant heeft zij zich de afgelopen zes maanden verscholen in Servië. Ze kon na haar arrestatie, die plaatsvond tijdens een routinecontrole, niet verklaren wat ze de afgelopen maanden in de hoofdstad heeft gedaan.

    Het is nu za jan 19 2019, 02:18