Politiek & Samenleving

Discussie platform voor een vrije samenleving

Nicknames (gebruikersnamen) worden niet prijs gesteld op dit forum. Van ieder lid wordt in principe verwacht de eigen werkelijke naam te gebruiken. Liefst voorzien van een heldere 'pasfoto' als avater. (300 x 400)

NOS-journaal verzwijgt Moslimagressie

Deel

Geus
forumlid

Aantal berichten : 141
Registratiedatum : 23-08-12

NOS-journaal verzwijgt Moslimagressie

Bericht van Geus op za okt 06 2012, 20:50

NOS-journaal verzwijgt moslim-agressie
Posted on 4 oktober 2012Kijk naar die koppen, kijk naar die motoriek, die kleding

(Door: Martien Pennings)

Dat verzwijgen is het resultaat van concrete richtlijnen van de EU en van een cultuur van toedekken die inmiddels gedurende dertig jaar “politiekcorrecte” hersenspoeling geïnternaliseerd is door bijna alle politici en nagenoeg het hele journaille. Bij het NOS-journaal moet je zijn als je op de hoogte wil blijven van alle provinciale trivia en polderperikelen, maar niet als je iets wil weten van de zich opbouwende Vierde Wereldoorlog en de Vijfde Colonne in alle grote steden van het Westen.

Kijk even naar dit filmpje uit Londonistan, waar in het begin een terrorisme-expert zegt:
“Deze jonge mannen zijn bereid om duizenden onschuldige mannen, vrouwen en kinderen te doden.”

Ga vervolgens in Parijs kijken waar deze “jonge mannen” ook goed in beeld komen. Ze zijn aan het “demonstreren”. Ze schreeuwen het codewoord “Khaybar” dat betekent: we gaan de Joden vermoorden. Ze schreeuwen het ook letterlijk: “Snijd strotten van de Joden af!” Kijk naar die koppen, kijk naar die motoriek, die kleding. Vergis je niet: dit zijn massamoordenaars die het ook echt gaan doen als ze de kans krijgen, stuk voor stuk. (In Nederland hebben we ze trouwens ook. En deze drie zijn slechts typisch voor een veel groter contingent bontkraagjes. Maar kijk en luister dan toch, in Gods naam!) Kijk en luister ook naar die hysterische hoofddoek op de Champs Elysées die haar verontwaardiging uitschreeuwt over de “agressie” van de Parijse gendarmes die uitsluitend verbaasd staan toe te kijken, niet alleen naar de slachtoffer-mevrouw, maar ook naar honderden moslim die gaan liggen “bidden” midden op diezelfde Champs Elysées. Het heeft natuurlijk niks met bidden te maken, maar ze zijn gewoon alvast een symbolische daad van bezetting aan het plegen in voorbereiding op de echte machtsgreep.

Begeef u vervolgens naar New York voor hetzelfde verhaal. Op de jaarlijkse “Muslim Day Parade 2012” wappert dezelfde zwarte Jihad-vlag die op de Amerikaanse Ambassade in Libië werd gehesen nadat de ambassadeur gemarteld, verkracht en vermoord en als een trofee door de straten van Benghazi was gesleept. Luister naar de openlijke, krankzinnige, schuimbekkende, hysterische haat die wordt uitgesproken tegen het land waar deze moslims wonen. Datzelfde geldt voor de filmpjes uit Londen en Parijs.

Lees voor Duitsland en Italië dit uiterst verontrustende artikel van Michael Mannheimer, waaruit dit citaat:

“Op 3 januari 2009 kwamen er ongeveer 5000 moslims bij elkaar op het Piazza del Duomo in Milaan (bron), zonder toestemming van de autoriteiten en onder leiding van imam Abu Imad van de moskee in de Viale Jenner. Het ging om die imam, die al in 2007 door een Italiaanse rechtbank veroordeeld was wegens terroristische activiteiten, maar ongeacht het vonnis blijkbaar ongestoord door de Italiaanse justitie zijn doel van de islamitische verovering van Italië mag nastreven. ( . . .) Terwijl de 5000 moslims richting Mekka baden, bevond het plein rondom de beroemde Dom van Milaan zich korte tijd quasi in de hand van de islam en was voor niet-moslims een absolute No Go Area. Men vertelde dat etnische Italianen en toeristen, die zich een weg wilden banen door de gebedsrijen om aan de andere kant van het Domplein te komen, hieraan door woedende moslims met lichamelijk geweld gehinderd en regelrecht van het plein gejaagd werden. Gianni Prosperini, de veiligheidschef van de regio Lombardije, zei, dat “zelfs niet eens in de tijd toen deze regio door de nazi´s bezet was het tot zo´n affront gekomen zou zijn. Het is geen gebed, maar een belediging geweest.”


Waarom zou ik nog meer uitleggen?

Ga zelf luisteren en kijken!

Enjoy!

En word godverdomme toch een keertje wakker, nep-elite!

Nep-elite, ik roep u aan!

Wie geeft jullie het recht mij naar een oorlogsfront te drijven waar ik niet naar toe wil?

Om net zo lang in mijn onderbuik te roeren, tot ik zelf van moordlust overloop?

Mijn stukje reptielenhersens net zo lang te prikkelen tot ik zeg:

“Massaal biddende moslims in de straten van Westerse steden? Schiet maar een zootje mitrailleurs leeg in die reten en ga er vervolgens maar met 26 tanks overheen.”

Jullie, leden van vooral de Europese nep-elite, hebben niet het recht om eerst via een staatsgreep mijn cultuur te islamiseren en dus te nazificeren en mij te drijven tot de impulsen en de razernij die ik in voorgaande zin etaleerde.

Niemand heeft het recht zó te keer te gaan in mijn hersenpan en in mijn onderbuik.

En mij bovendien vervolgens te zeggen dat ik gek en minderwaardig ben.

Want dan ga ik misschien ook nog eens zin krijgen op jullie zelf een mitrailleur te zetten.

Maar dan ben je écht te laat wakker geworden.

Waarachtig: er komt een moment waarop het genoeg is.

Alles nog onder controle, Pennings?

Tekst niet geschreven met een slok op?

Ook niet met een lijn coke in je neus of anderszins chemisch ontregeld?

Nee hoor: ’s morgens om zes uur aan bovenstaande tekst begonnen en rond negenen beëindigd, met hoogstens weer eens één kopje koffie teveel op.

Ik ben nou bijna 67 en kan eigenlijk ’s morgens nog maar één flinke kop koffie aan en toch neem ik telkens weer een tweede, weliswaar een kleintje, maar toch . . . . . .

Dus: alles (behalve de koffie) onder controle en om tien uur ga ik maar weer eens naar de sportschool om het eruit te werken, maar ik wilde alleen graag even waarschuwen en ook nog GEHOORD worden.

En ik zou willen dat ik gehoord wordt vóór dat mijn waarschuwingen werkelijkheid worden.

Niet noodzakelijk door mij.

Welnee.

Er zijn er daar buiten die véél gekker zijn dan ik.

Kan je nagaan hoe gevaarlijk díé wel niet zijn!Kijk nou eens! De broers van Abdelkader Benali zijn er ook!

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

    Het is nu di dec 18 2018, 04:28