Politiek & Samenleving

Discussie platform voor een vrije samenleving

Nicknames (gebruikersnamen) worden niet prijs gesteld op dit forum. Van ieder lid wordt in principe verwacht de eigen werkelijke naam te gebruiken. Liefst voorzien van een heldere 'pasfoto' als avater. (300 x 400)

Medeverdachte Badr Hari vrijgelaten

Deel
avatar
mieke121276
forumlid

Aantal berichten : 149
Registratiedatum : 10-08-12
Leeftijd : 42
Woonplaats : Haarlem

Medeverdachte Badr Hari vrijgelaten

Bericht van mieke121276 op ma sep 03 2012, 20:21

Medeverdachte Badr Hari vrijgelaten


AMSTERDAM - Ferhat Y., de man die ervan wordt verdacht samen met kickbokser Badr Hari zakenman Koen Everink tijdens het dansfeest Sensation te hebben mishandeld, is vrijgelaten.


Dat schrijft De Telegraaf. Volgens de krant blijft Y. officieel verdachte in de zaak.
Hoewel het Openbaar Ministerie het voorarrrest van de Eindhovenaar graag met zestig dagen had willen verlengen, heeft zij heeft geen reden om Y. langer in vast te houden. Het OM ziet de Eindhovenaar als iemand die een belangrijke rol heeft gehad in de mishandeling.
Y. zelf heeft verklaard het slachtoffer slechts te hebben willen helpen. "Ik zag dat Badr Koen begon te slaan en schoppen", aldus de verdachte.
Getuigen
Volgens de krant is de rechter-commissaris inmiddels begonnen met het verhoor van een groot aantal getuigen, zoals de man die de skybox huurde waar de mishandeling plaatshad.
Ook Estelle Cruijff, vriendin van Hari, zou zijn opgeroepen om een verklaring af te leggen, maar Cruijffs advocaat Bram Moszkovicz had uitstel aangevraagd zonder opgaaf van reden.
Bronnen bij de rechtbank meldden aan De Telegraaf dat Cruijff niet in staat zou zijn om te worden verhoord.

    Soortgelijke onderwerpen

    -

    Het is nu zo jan 20 2019, 19:00