Politiek & Samenleving

Discussie platform voor een vrije samenleving

Nicknames (gebruikersnamen) worden niet prijs gesteld op dit forum. Van ieder lid wordt in principe verwacht de eigen werkelijke naam te gebruiken. Liefst voorzien van een heldere 'pasfoto' als avater. (300 x 400)

Wilders wil steun uit Den Haag voor vissers

Deel
avatar
Beheerder
Admin

Aantal berichten : 413
Registratiedatum : 08-01-09
Leeftijd : 59
Woonplaats : Coyhaique, Chile

Wilders wil steun uit Den Haag voor vissers

Bericht van Beheerder op ma aug 27 2012, 15:13Wilders wil steun uit Den Haag voor vissers

Bron:
trouw.nl - 27 augustus 2012


© epa. Wilders in Urk.

De visserijsector krijgt veel Europese subsidies, maar kan volgens PVV-leider Wilders ook prima zonder die steun. 'We betalen nog steeds meer aan Brussel dan we terugkrijgen. Ook zonder Europa kunnen we de vissers in Nederland ondersteunen", zei Wilders maandagochtend na een bezoek aan Urk.

Wilders bracht een werkbezoek aan het voormalige eiland waar hij op de visafslag niet alleen overleg voerde met de visserijsector, maar ook een handje hielp bij het sorteren van vis. Tijdens een kort overleg lieten de vissers weten veel last te hebben van regelgeving uit Brussel. De vissers willen meer steun uit Den Haag. 'Daar gaan we ons voor inzetten", liet Wilders weten.

De PVV-voorman toonde zich onder de indruk van de inzet van de Urker vissers. 'De mensen werken hier keihard, die moeten hun werk kunnen blijven doen." Wilders sprak overigens niet van een verkiezingscampagne, maar van een werkbezoek. 'Natuurlijk willen we hier graag zieltjes winnen, maar de visserijsector hier gaat ons ook aan het hart. We willen onze verbondenheid tonen."avatar
Beheerder
Admin

Aantal berichten : 413
Registratiedatum : 08-01-09
Leeftijd : 59
Woonplaats : Coyhaique, Chile

Re: Wilders wil steun uit Den Haag voor vissers

Bericht van Beheerder op ma aug 27 2012, 15:21

"We betalen nog steeds meer aan Brussel dan we terugkrijgen. Ook zonder Europa kunnen we de vissers in Nederland ondersteunen"

Geert Wilders

Ja, daar ben ik het mee eens: dat wij 'meer aan Brussel betalen dan we terugkrijgen'. Dat geschuif met grote sommen geld is kostbaar en inefficiënt. Dat kan veel eenvoudiger door directe steun aan een bepaalde sector die het moeilijk heeft. Het kan natuurlijk nog weer eenvoudiger door minder aan Den Haag af te dragen (belastingsverlaging) waardoor die Vissers geen steun meer nodig hebben. Kunnen de daardoor overbodige ambtenaren naar huis en leuke dingen gaan doen, zoals vissen. Dus beter nog dan het goede idee van Wilders is gewoon minder belasting betalen en geen subsidie ontvangen. Kom je terecht bij de Libertatische Partij.

    Het is nu za jan 19 2019, 01:09